• Välkommen till Projekta AB
  • +46 70 0000 00 00
  • BJÖRKELUNDSVÄGEN 5,961 62 Boden
  • Innovationer

    Utvecklar lösningar

Ansök enkelt till Tankesmedjan

Här fyller du i ansöknings anmälningen till medverkan i Tankesmedja gruppen. Tankesmedjan är tänkt att vara flera olika saker i Projekta AB.

1. En Tankesmedja grupp där du kan medverka till att hitta lösningar på problem som framställs till Tankesmedja gruppen, där de som framkommer med de tre bästa problemlösningarna vinner ett pris av något slag, men du måste inte inkomma med någon problemlösning om du inte vill.

2. En tankesmedja grupp där du kan medverka till att hjälpa människor och natur i nöd, med att lösa olika problem som förorsakar dessa problem för människor och natur mm.

3. En Tankesmedja grupp där vi siktar på ett Världsrekord i guinness book of records, med att vara Världens i antal medverkande största Tankesmedja, och detta ska uppnås genom att medlemsantalet inte har något tak, för hur många som får vara med. Här kan alla medverkande få kopior som bevis på att man är med i detta världsrekord, om vi lyckas slå ett Världsrekord i guinness book of records.

4. Medverkan i Tankesmedja gruppen är kostnadsfritt, men en medverkan här är även en förutsättning för att kunna köpa B-aktier i Projekta AB, där dessa B-aktier ska generera en garanterad avkastning (Se delen B-aktier).

Epost-adressen kommer inte nyttjas annat än vid utskick från Projekta AB, exempelvis vid frågor till Tankesmedja gruppen eller Veckobrev. Dessa är helt frivilligt att svara på.

Skulle inte formuläret fungera, vänligen sänd ett mail till tankesmedjan@projektaab.com

Skicka in din ansökan här nedanför